Ads Top

Brave Browser: Fast Adblocker - Kırmızı APK

Brave Browser: Fast Adblocker - Kırmızı APK

Brave Browser: Fast Adblocker - Kırmızı APK

Brave Web Browser ile internet sitelerindeki reklamlara maruz kalmadan hızlı ve güvenli bir şekilde internette gezinebilirsiniz.

Brave Web Browser, Android için yerleşik bir AdBlock'a sahip, takip ve güvenlik koruması ve iyileştirilmiş veri ve pil deneyimi sunan, hızlı, ücretsiz, güvenli bir web tarayıcısıdır.


ADBLOCK
Brave, reklamsız ve kesintisiz bir internet deneyimi sağlamak için yerleşik bir reklam engelleyicisiyle tasarlanmıştır. 

HIZLI & GÜVENLİ
Kullanmak veya yapılandırmak için harici eklentilere veya ayarlara ihtiyacınız yok! Brave, Android için mevcut olan en hızlı ve en güvenli internet deneyimini sağlar. Hız ve güvenlik için tasarlanan Brave ile açılır pencereler, zararlı yazılımlar ve diğer baş belaları olmadan ışık hızında gezintinin keyfini çıkarabilirsiniz. 

PİL & VERİ OPTİMİZASYONU
Brave, sayfa yükleme süresini kısaltır, performansı artırır ve zararlı yazılımlarla dolu reklamlardan sizi korur. Brave Android'de 2 ila 4 kat arası hız artışı gösterir, bu nedenle hem pil hem de veri planı tüketiminde doğrudan azalma göreceksiniz. 

GİZLİLİK KORUMA
Brave aynı zamanda HTTPS Everywhere (şifreli veri trafiği), komut dosyası engelleme, 3. parti çerez engelleme ve gizli sekmeler gibi önde gelen gizlilik ve güvenlik özellikleri ile kullanıcılarını korur.

Android için Brave aşağıdaki özelliklere sahiptir:
* Dahili AdBlock
* Açılır pencere engelleme
* Pil optimizasyonu
* Veri optimizasyonu
* Takip Koruması
* HTTPS Everywhere (güvenlik için)
* Komut Dosyası Engelleme
* 3. parti çerez engelleme
* Yer imleri
* Geçmiş
* Gizli sekmeler
* Son sekmeler

Nasıl kullanmaya başlarım? 
Kolay! Yalnızca aslan kafasına tıklayın ve Brave Shields'ı keşfedin. Buradan her bir site için ayarları girerek hangi siteleri engelleyeceğinizi seçebilirsiniz.

Brave Hakkında
İçerik üreticilerinin reklam geliri payını büyütürken, kullanıcıların tarama hızını ve güvenliğini artırarak interneti kurtarma misyonuna sahibiz. 

Web farklı bir yer haline geldi. Reklam teknolojisi ekosistemi kontrolden çıktı, kullanıcılar isyan etti ve reklamları engellemek tarama hızını, güvenliği ve gizliliği geliştirmek için tercih edilen yeni bir silah haline geldi. Ne yazık ki, yalnızca engelleme, kimsenin kazanmadığı bir yarış anlamına geliyor. İçerik üreticileri, çabalarının karşılığında para kazanamazsa, kullanıcılara göz atmak için daha az sayıda site ve kontrollü kaynaklardan el ile seçilen kalitesiz içerik kalır.

Brave, kullanıcılara ve yayıncılara hızlı, güvenli gezintinin açık web için daha parlak bir geleceğin yolu olduğu daha iyi bir fırsat vermek için mikro ödemeler ve yeni bir gelir paylaşımı çözümü ile online reklam ekosistemini dönüştürmeyi amaçlar.

Dahili Adblock, takip ve güvenlik koruması ile veri ve pil optimizasyonu deneyimi sunan Brave Web Browser hakkında daha fazla bilgi için lütfen sitemizi ziyaret edin: https://www.brave.com

Not: Android için Brave'i sekme tabanlı bir tarayıcıdır ve arkaplanda sayfaları yüklemeye yarayan Brave Browser - Link Bubble'dan farklıdır.

Destek: Herhangi bir sorunuz varsa, support@brave.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

EK BİLGİ

Güncellendi
15 Şubat 2019
Boyut
Cihaza göre değişir
Yükleme sayısı
10.000.000+
Mevcut Sürüm
1.0.77
Gereken Android sürümü
Cihaza göre değişir

Google Play İndir

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.